Viega Prevista Basic Промивна система за двоен бутон 3 / 6 л. Възможност за регулиране на малката степен на промиване до 4 литра Възможност за регулиране на голямата степен на промиване до 9 литра
Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Структура за вграждане от ново поколение с регулиране на височината Prevista Basic на немския производител Viega

-40% Структура за вграждане от ново поколение с регулиране на височината Prevista Basic на немския производител Viega

Новото поколение структури за вграждане Viega Prevista, е разработено в продължение на няколко години с цел повишаване на нивото на хигиена и гъвкавост, улеснявайки както самия монтаж, така и предлагайки най-високо ниво на комфорт в ежедневието.

Тоалетните казанчета Prevista са разделени на три основни модела- универсално казанче Prevista, структура за вграждане Prevista Dry за стенен монтаж, монтаж на стойка или върху профил, и вградено казанче Prevista Pure, предназначено за мокро строителство. Изпълнението на всеки проект зависи от планирането и правилния избор, като в случая избирайки правилното решение за вградено казанче от Viega, спестявате време и енергия. Новото казанче се прилага във всички модели за различните видове на монтажи и е основния носител на нововъведения. Произведено в Германия, новото казанче Prevista отговаря на най-високите стандарти за качество, оптимизирано до степен да предложи най-доброто във всяко приложение. Преди да бъде пуснато в продажба, всяко едно казанче Prevista , поотделно се проверява за херметичност и пълна пригодност, с цел повишаване на експлоатационната сигурност. С какво е по-различно новото казанче Prevista на Viega:

1. Лесен и бърз монтаж на захранващия извод към всички видове водопроводни инсталации.

2. Новите бутони- активатори Viega Prevista позволяват смяна без необходимост от използването на инструменти.

3. Гаранция за качество и дълговечност благодарение на начинът за изработване на водосъдържателя- раздувно формоване в матрица от екструдирана пластмасова тръба.

4. Вграден клапан за петстепенно регулиране на водния поток, така че да няма пръски извън тоалетната чиния, когато е модел без ръб.

5. За всички действия по монтаж и демонтаж на пълнещо и изпразващо устройство, не са необходими инструменти.

6. За лесна хигиена в тоалетната чиния, Viega Prevista предлага опция за добавяне на контейнер за почистващи таблетки .

7 . Монтажът на конзолните тоалетни чинии с душ е несравнимо по-лесен с комплекта на Viega Prevista, който може да бъде поръчан допълнително.


Регулиране на височината на конзолна тоалетна чиния и мивка за стенен монтаж, при завършени монтажи!

Да, това е възможно с Viega Prevista, само с натискане на бутон!

Вече всеки може да настрои височината на тоалетната чиния или мивката по своя ръст, благодарение на индивидуално регулируеми по височина структури за вграждане Prevista, с механика скрита зад плоча, изработена от висококачествено стъкло. Вписвайки се успешно в дизайна на съвременната баня,  механиката позволява регулиране на височината на тоалетната с 8 см, и регулиране на височинта на мивката с 20 см.


Каталог PDF 


Видео презентация: Структурата за вграждане Viega Prevista Basic се предлага в комплект с крепежни елементи и три варианта на бутона: 
Visign for Life 6 хром - снимка 1

Цена: 349,00 лева/комплект


Visign for Style 20 хром - снимка 2

Цена: 349,00 лева/комплект


Visign for Life 6 алпийско бяло - снимка 3

Цена: 349,00 лева/комплект


Информация от консултант

Научете повече като се свържете на мобилен: 0878 900470

  • Код на продукта : Viega Prevista
  • Наличност : Налично в България
  • 579,00лв
  • 349,00лв

Тагове: структура за вграждане, окачена тоалетна чиния, структури, Viega