Let it bee от италианският производител Imola Ceramica
Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Let it bee от италианският производител Imola Ceramica

Let it bee от италианският производител Imola Ceramica

Let it bee

Комбинирайки желанието за прегрешение с необходимостта от задаване на нови тенденции, този дизайн обединява улица „Карнаби“ и „Виторио Венето“ заедно в една немислима среща между Суинг шейсетте и керамиката. Потапяне в миналото или скок в бъдещето? Това е атмосферата, която е вдъхновила креативната концепция зад „Нека бъде пчела“, експлозивна керамична колекция с формат на плочки 12х18 см и модна цветова гама, която създава открояващо вниманието съвременни комбинации от плочки и плочки, украсени с полумесец и кръг, които добавят истински характер до строго монохромни стени. И как по-добре би могъл да остави това да предизвиква концепцията за „хората“, улицата, случайните срещи и културната жизненост, отколкото чрез създаване на своеобразен идеологически плакат под формата на панел с размери 120х270 см от 150 парчета, изобразяващ безлични силуети, които се редуват с вертикални лъчи от същите ярки цветове, които съставляват гамата.

И тук има предизвикателство!

За да използвате тази колекция не само в бани или кухни, но и в нежилищен и нетрадиционен контекст, където плочките трябва да обзавеждат, а не просто да украсяват.


Каталог на серията 


Цени:

64,90 лева/м2 основна плочка 12х18 см.

2360,90 лева/бр. декор 120х270 см. 

LETITBEE DKW 150 
Информация от консултант

Научете повече като се свържете на мобилен: 0878 900470

  • Код на продукта : Let it bee
  • Наличност : Налично в България
  • 64,90лв

Тагове: Bubble