Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Новите колекции от Cevisama 2020

Добавено от admin 08.02.2020 0 Comment(s) Новини,

 

Gayafores, Cevisama 2020 

Canyon, Delice и Lavik

 

Essence. "Временните плочки"е лозунгът, с който Gayafores участва в Cevisama 2020 от 3 до 7 февруари, във Feria Valencia. 

Това са три думи (есенция, керамика, безвремие), с които компанията възнамерява да синтезира истинската си ДНК, характеризираща се с дълга традиция на керамика, която се развива с течение на времето и която днес съжителства с най-новите технологични постижения в производствения процес. Днес Gayafores извлича най-доброто от тази традиция, подчертава своята керамична същност и пренася това битие и това ноу-хау в новите порцеланови колекции, които представя в Cevisama, референтно събитие за керамичния сектор, което в това издание ще заема повече от 120 000 квадратни метра и ще бъде посетено от повече от 90 000 професионалисти от 115 страни.

Сътрудничество с Ана Сансано
За да заснеме тази „керамична същност“, Gayafores спаси много представителен образ: старата фабрика El Sol, специализирана в ръчно изработени плочки. Като отправна точка няколко снимки на тази конструкция през различни периоди, тази емблема с произхода на компанията е актуализирана от Ана Сансано, родена в Onda (град, неотделим от историята на Gayafores), който от самото начало е способен да схване смисъла на проекта. „Това беше сложно предизвикателство, напълно различно от всичко, което съм правил досега и дълбоко вълнуващо, признава художникът,„ тъй като имах много идеи и много концепции, но едва ли има конкретни референции, но трябваше да съставя, като пъзел, ментална картина от съществуващите “.

 

 

Realonda Ceramica, Cevisama 2020 

 

 

Aparici Ceramica, Cevisama 2020 

 

Geotiles,Cevisama 2020

Мотото на фабриката

" Combine different colors, textures and finishes is a must.

Take the risk and win personality in your spaces! "

 

 

Equipe Cerámicas, Cevisama 2020

Equipe Cerámicas представя нови три колекции от Cevisama 2020.