Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Oro на LaFaenza Ceramica

Добавено от admin 11.01.2020 0 Comment(s) Новини,

ORO

Суета! 

 

Oro, синоним на скъпоценен материал.

Oro, като вдъхновение от търсените материали.

Oro, като керамичен проект, вдъхновен от чудесата на природата и интерпретира четири от тях.

 

BLUE LACE AGATE с произход от Южна Америка, а името му е вдъхновено от рисуването на ивиците, които изглежда създават нежна дантела. В природата този ахат изглежда като полупрозрачен с големи ленти, които варират от бяло до синьо с различни нюанси.

OCEAN BLUE, ефектен оникс от Централна Азия, където всеки разкол е произведение на изкуството. Сивите / тъмносини сенки се смесват със синкаво-бели повърхности, импрегнирани тук-там с окръжни и златисти оцветители.

IVORY CREAM се добива в Сицилия. Това е материал, който е част от групата на марфиловия крем и сравнението с това се оказва по-ярко с цвят на слонова кост (не жълтеникав) и се характеризира с фини ръждиво оцветени вени.

ILLUSION BRONZE идва от височините на Мала Азия. Необичайният му естетически вид заблуждава наблюдателя, сякаш той / той гледаше парче мрамор, което не беше истинско, а рисувано. Акцентираните му вени варират от кафяво до бежово и от бронзово до синкаво сиво.

Oro се предлага в новия формат 90 x 180 cm и класически формат 90 x 90 cm лъскава гланцова версия и 60 x 120 cm и 60 x 60 cm формат както в естествена версия с хомогенна повърхност, така и в лъскава полуполирана. версия. Широко променящият се проект Oro общува и се съчетава хармонично с колекция Terra, теракота в античен стил в четири модни цвята.

 

Мостри, можете да видите в шоурума ул.Колю Фичето 47, Красна поляна.