Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Промоция San Pedro - Imola Ceramica

Добавено от admin 18.02.2023 0 Comment(s) Новини,

San Pedro e нова генерация гранитогресни плочки, които усилват потенциала на порцелановите каменни изделия. 

Намерете промоционалните цени и наличности при нас

 

 

Част от серията The Room

Серията The Room е вдъхновена от изобилието на фин мрамор, примесен с различни цветни текстурни вкусове. Това е перфектният микс на Италия и останалият свят, на топлите и студени цветове и на добре познатите и изключително редки продукти . 

The Room е представена за първи път на изложението през 2018 Cersaie, Bologna. 

Серия The Room на Imola Cermaica е мрамор, представен през 2018 година и изработен от висококачествен материал от Италия. Фино залят с чист, млечен бял фон и сиви нишки с малка и средна ширина. Намира се естествено в много малки количества в сравнение с други бели каргра мрамори. От Южна Америка, Infinity Brazil е рядък кварцит с изключително елегантен богат черен цвят. Характерният черен нюанс е разпръснат със светлинни точки, които повишават блясъка и блясъка му. От Южна Америка, Infinity Brazil е рядък кварцит с изключително елегантен богат черен цвят. Характерният черен нюанс е разпръснат със светлинни точки, които повишават блясъка и блясъка му. Изработена от пълноценен порцеланов камък, предлагана в четири цвята и формати с размери 120х260 см, 120х120 см и 60х120 см, с дебелина 6,5 мм. Подходящ както за настилки, така и за стенни облицовки. Има две повърхностни покрития: една версия е пълна лаково покритие, а другото е естествено покритие, чиято оригиналност произтича от различните светлинни пречупвания на повърхността й.