Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Versace Ceramics - The luxury fascination!

Добавено от admin 27.12.2022 0 Comment(s) Новини,

 

Основана в Милано през 1978 г., Gianni Versace S.r.l. е една от водещите международни модни къщи и символ на италианския лукс и начин на живот по целия свят. Марката проектира, произвежда и продава дрехи, аксесоари, бижута, часовници, очила, парфюми и домашно обзавеждане, всички брандирани с известното лого на главата на Медуза. Дизайнерската къща продължава традицията, като произвежда колекции плочки, чиито повърхности на Versace Ceramics са проектирани да внесат лукса и изключителната елегантност на начина на живот на марката във всички жилищни и търговски пространства. Наред с ексклузивните си керамични плочки за под и стени, Versace Ceramics предлага и широка гама от решения за обзавеждане на баня, включително модерни умивалници, плотове за тоалетни и многофункционални рафтове, всички от които са перфектно координирани и направени по размер. Отличителният стил на банята на Versace също се допълва от луксозни смесители и фитинги, както и разнообразие от аксесоари в модни, стилни покрития.

Сред най-известните серии на Versace Ceramics са колекцийте Maximvs & Icon, който са предназначени да внесат лукс и изключителна елегантност на начина на живот на марката, както и във всички жилищни и търговски пространства.Тези колекции отдават най-голяма почит на творческия гений на Versace, включвайки щампи, които са незабавно разпознаваеми със своя изтънчен, декоративен стил.

Последните новости от фабриката можете да видите от изложението Cersaie 2022, Bologna, Italy