Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Discover your Bathroom Inspiration

Добавено от admin 17.12.2022 0 Comment(s) Новини,

 

 

The bathroom as concept of well-being! 
Наслаждавайки се максимално на банята, чрез интериора за баня от Mastella, съставен от разнообразни колекции, вани, душове и други елементи за домашен декор, може да създаде спа атмосфера, в която можете да пречистите ума и тялото си. Ето как Mastella интерпретира бани с големи размери.


Beyond bathrooms…

Емблематични елементи, които правят впечатление не само в банята. Mastella предлага различни решения и предложения как банята да се слее елегантно с останалата част от домашния интериор. Банята се развива в много аспекти през годините, превръщайки се в място за благополучие на човека, както и пространство за чист интериорен дизайн.

 

 

Beauty and style in limited space… yes, we can!

В Mastella малките пространства не ограничават дизайнерските идеи. Продуктите винаги се произвеждат според стандартите за качество и стил, разширявайки концепцията за интериор от висок клас до всеки размер на баня, независимо дали е голяма или малка. Проучването и вниманието към детайла са задължителни за всички наши колекции, създавайки уникална и важна баня, дори и в най-малката стая.