Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Вдъхновението на Cersaie 2022 - Marvel Gala

Добавено от admin 07.11.2022 0 Comment(s) Новини,

 

Distinctive personalities! 

Естествено удивление (Natural amaze)

Продължението на Marvel, Cersaie 2022, Bologna, Italy. 

САЕМ-Борисов ООД и Atlas Concorde - едно добро сътрудничество, Cersaie 2022. 

      

 

Вдъхновен от пет естествени камъка с артистична красота,

Marvel Gala е колекция от ексклузивни повърхности. Интензивни цветове, с добре дефинирана идентичност, които искат да се откроят без компромис.

Marvel Gala е пътешествие през най-удивителните шедьоври на природата, колекция от скъпоценни камъни, вдъхновени от най-удивителните пейзажи на Земята. Мрамори, кристали, гранити и кварцити в ярки и дълбоки цветове, възпроизведени с изключителен реализъм и внимание към графичните детайли. 

Marvel Gala е създадена, за да отбележи 10-ата годишнина на проекта Marvel, възхвалявайки красотата на природата.

Marvel Gala, порцелановата плочка с мраморен ефект се поставя върху вечерна рокля и се очертава като елегантна, ценна и изискана повърхност. Почит към природата, която припомня интензивните цветове на пет естествени камъка, за елегантно изследване и дефиниране на нови езици в архитектурата на интериорните пространства.

 

 

Естествено удивление
Най-рядката, най-евокативната природа е източник на изключително вдъхновение.

Marvel Gala е бижу, а повърхностите му разказват за пътувания до девствени места. Ледниците на Аляска, калифорнийската пустиня, зеленото на Амазонка, тюркоазът на тропическите морета, черното на исландските вулкани ръководят избора на естествените камъни от колекцията.