Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

New Summer Adventure - уникални кашпи от италиански производител

Добавено от admin 02.06.2022 0 Comment(s) Новини,

На вашето Внимаие представяме висококачествени кашпи от ииталиански производители, направени чрез няколко производствени линии. Близо до Тоскана, производството на тези саксии започва през 60-те години. Непрекъснатото усъвършенстване и подобряване на процесите на производство, предоставят възможността да се предлагат нови и конкурентри продукти. 

 

NPB Injection Line саксии

Високотехнологични и напълно автоматични машини, специализиран в производството на пластмасови саксии с шприцоване, идеални за детска стая, градинарство и градски декор. Използват се само първо качество материали, за да осигуряват висок стандарт при по-тежки климатични условия, представящи големи вариации на температурата в един  ден. Специалната инвестиция в изследвания, планиране и проектиране, като се започне от нуждите на клиента, всичко това има за основна цел да оптимизира и да постави последния щрих върху насаждението на саксийни растения

 

Производствена линия TeiPlast - висококачествени ротационни саксии. 

 

Високотехнологични и напълно автоматични машини, специализирани в производството на пластмасови ротационни саксии. Серията представлява продукти от полиетилен (polyethylene), удароустойчиви, леки, здрави, подходящи за внезапни промени в температурата и UV стабилизирани. Teiplast представлява продуктова гама с много високо качество, с модерен и привлекателен дизайн, саксиите от Teiplast смола, са най-доброто решение за вътрешни и външни пространства, изискващи класа, елегантност и издръжливост.

 

Цялото това многообразие, можете да проследите на сайта ни: