Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

The vibrant elegance of an iconic stone! Колекцията Boost Mix е вдъхновена от полулярния камък Ceppo di Gre, символ на Миланската архитектура. Тя е новото полълнение към света на Boost, като и трите представени нюанса се съчетават изцяло с другите серии

Добавено от admin 30.04.2022 0 Comment(s) Новини,
The vibrant elegance of an iconic stone! 
Колекцията Boost Mix е вдъхновена от полулярния камък Ceppo di Gre, символ на Миланската архитектура. Тя е новото полълнение към света на Boost, като и трите представени нюанса се съчетават изцяло с другите серии Boost - BoostBoost ProBoost StoneBoost Natural
Живата елегантност на емблематичния камък, Boost Mix е колекция от подови и стенни плочки, вдъхновени от Ceppo di Gré, камъкът, който напомня миланската архитектура от 20-ти век, превърнал се в един от водещите материали на съвременния дизайн по целия свят. Със своята строга елегантност и безпогрешна индивидуалност, придадена от характерния вид с камъчета, Boost Mix украсява стаите с модерен външен вид от естествен камък. Цветовата палитра се състои от три нюанса, разработени да се използват в комбинация с повърхностите с ефект на бетон на Boost и Boost Pro, за да се осигури лесно съчетаване.
Boost Mix възпроизвежда естествения характер на оригиналния материал с изключителен реализъм и определение. Компактното тяло със светло и тъмно засенчване и хармонични неравности на повърхността, разбити от камъчета с различни форми и размери са идеално възпроизведени, придавайки динамичния му вид.
Boost Mix Ivory 
 
Boost Mix Pearl 
 
Boost Mix Smoke