Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Революция от стъкло ...

Добавено от admin 09.04.2022 0 Comment(s) Новини,

Революция от стъкло .... 

Архитектурно предложение от САЕМ-Борисов ООД, за облицовка и изграждане със стъклени тухли. Облицоването със стъклени тухли е естетически и свъременен подход в дизайна на различни интериори и екстериориори, както и изгражданто на огнеупорни пещи и светещи пътеки. 

 

Alabaster 

Подходящи за изграждане може да бъдат и комбинираните дейтайли в стъклените пана , а лайтмотивът „Алабастър“ е естествеността на камъка, комбинирана с природата на стъклото. 

Сериите, можете да разгледате тук

 

Glass Blocks 

Със стъклените тухли, хоризонтите се разширяват, за да преработят стаите и да реорганизират пространствата. Те служат за подобряване на естествения дизайн на помещенията, изключително добре се допълват с всеки един мотив. 

 

Свят от цветове и нюанси, които дават живот на стените на нашия дом или офис. Да открием спокойствието, наблюдавайки слънчевата светлина или луната през нашите стени, не е невъзможно, можем да измерим всяка визия, която ни очарова, можем да създадем нашия свят в прозрачност, можем да мислим в цветове. Върху кристалния блок сме пренесли това, което един художник създава със своето изкуство, цялата пластичност, която може да запази един щрих, неподражаем със своята дълбочина и нюанси.

 

Индустриален стил и остъкляване на скгади. 

 

Изграждане на светещи пътеки