Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Tecnografica: перфектният тапет

Добавено от admin 19.02.2022 0 Comment(s) Новини,

 

Tecnograficaновото лице на индивидуалния дизайн! 

 

Тапетите и декоративните панели от Tecnografica Italian Wallcoverings, се изработват от висок клас материали и модерни технологии, съответстващи на италиански дизайн. Това е екологичен продукт, изработен от напълно екологични материали и замислен да бъде в перфектна хармония с цялата околна среда и мебели. Колекциите на Tecnografica са вдъхновени от различни атмосфери и предмети, за да създадат ефектен, креативен и силно артистичен ефект за всякакъв вид интериор.

 

Повърхности: 

Индивидуалността и крайният ефект на всяка графика се подобряват в най-добрия си вид, чрез висококачествените покрития за тапети и декоративни панели. Всички графики в различните колекции на Tecnografica Italian Wallcoverings, както тапети така и колекциите от декоративни панели, са налични във всяка една от предлаганите повърхностти.

 

Перфектният тапет за всеки стил! 

Декоративни палени със собствен стил! 

Dècora Glass е изключителният декоративен панел Tecnografica Italian Wallcoverings от ламинирано стъкло. Благодарение на големите си размери (до 1480x3000 mm) и намалената дебелина (8,7 mm), панелите Dècora Glass са подходящи за покриване на големи повърхности и реализация на големи проекти във военноморския сектор, Horeca сектор, както и на жилищно и търговско ниво. Устойчивостта на стъклото също позволява използването на тези панели като плотове или опорни повърхности на маси и мебели. А за среди, които изискват още по-сценографско въздействие, Dècora Glass има двойна функция: като се започне като класически декоративен панел, инсталиран на стената, той може да се превърне и в панел с подсветка.

 

Smart Panel Glossy е идеалното гланцово покритие за възпроизвеждане на графики с определени детайли и ярки цветове, като нашите дизайни, които възпроизвеждат естествени камъни и скъпоценни камъни, включително оникс, ахат, кварц, мрамор и гранит.
Smart Panel представлява революция в света на големите плочи и стенни покрития. Реализиран в поликарбонат, той е голям декоративен панел (до 150x300 см), ултра тънък (само 2,5 мм дебелина), ултра лек (3 кг/м2) и изключително гъвкав, всъщност е подходящ за извити стени и колони. Освен това поликарбонатният му състав го прави идеален за мокри среди, като бани и душове.

 

Smart Panel Matt е идеалното сатенено покритие за обекти на Tecnografica, които възпроизвеждат груби повърхности с ефект на бетон, камък, метал и кортен при печат с много висока разделителна способност.
Smart Panel представлява революция в света на големите плочи и стенни покрития. Реализиран в поликарбонат, той е голям декоративен панел (до 150x300 см), ултра тънък (само 2,5 мм дебелина), ултра лек (3 кг/м2) и изключително гъвкав, всъщност е подходящ за извити стени и колони. Освен това поликарбонатният му състав го прави идеален за мокри среди, като бани и душове.

 

Smart Panel Double Face е двустранната версия на Smart Panel. Подобно на оригиналната, тази плоча съчетава лекотата на PVC със здравината и блясъка на прозрачния PMMA. Двойната графика прави този панел особено подходящ за сложни прегради или перфектен като декоративен елемент в стилна среда. Този продукт се предлага в комплект с кант върху профила, за да се създаде по-елегантен резултат. Smart Panel Double Face достига крайна дебелина от 9 мм.

 

Dècora LED е интегрираната в светлина система за декоративни панели, която съчетава декорация с LED технология, създавайки невиждани зрелищни ефекти чрез игри на светлина и цветови вариации. Намалената дебелина на панела позволява монтаж на стена, монтаж на вграден панел и дори монтаж върху специфични профили, стоящи далеч от стената. Напълно програмируем и управляем чрез контролер или мобилно приложение, Dècora LED може да се похвали с отлично предаване на светлина и цветове, заедно с ниска консумация на енергия. Формата на Dècora LED опора може да бъде персонализирана благодарение на липсата на странични рамки. Освен това, равномерното осветление от центъра към краищата създава приемственост между панелите и придава естетическа завършеност на графиката.
Патентът, регистриран за тази осветителна технология, допълнително подчертава нейния авангарден и иновативен характер.