Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

ABKStone made by ABKGroup

Добавено от admin 09.12.2021 0 Comment(s) Новини,

THE BRAND

Made in ABK GROUP

ABKSTONE е бранд от ABKGROUP, лидер в производството на гранитогресни плочки от 25 години. От няколко години ABKGROUP, инвестира в производствената база Solignano Nuovo, Modena и е активиран процеса на производство на големите размери (large slabs). Благодарение на този процес, ABKSTONE е в състояние да увеличи максимално производителността на плочите. 

COOKING Surface Prime, е новата "невидима" индукционна система за говене, родена от възможностите на материала и процеса на производство.

COOKING Surface Prime предлага най-добро качество, заедно с перфектното съчетание на дизайн, приспособено за всяко едно помещение. 
Кухненски плот и индукционен котлон и двата с иновативен дизайн и перфектно съчетание един с друг. Технология, която позволява, креативност и използва всички налични пространства. 

THE FUTURE OF INDUCTION

ЕСТЕТИКА
Индукционната система е напълно интегрирана в кухненския плот, без да е необходимо да се режат високоефективните плочи.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ 
Когато не се използва за готвене, кухненският плот може да се използва за други цели.

ХИГИЕНА И ПОЧИСТВАНЕ
Компактна повърхност без порьозност, кухненският плот е изключително хигиеничен и лесен за почистване.

БЕЗОПАСНОСТ
Не можете да се изгорите, само железните рецепиенти се затоплят; без тях системата не работи и не консумира енергия.

ИКОНОМИЧНОСТ
Индукционната система, благодарение на много високата си термична ефективност (повече от два пъти в сравнение с традиционната газова система) е по-евтината система за готвене.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ
Използването на системата е лесно и интуитивно.

КУХНЕНСКИ КОМПЛЕКТ
Индукционната готварска система Cooking Surface Prime може да се монтира само с високоефективни синтеровани плочи ABKSTONE.

 

Плочите се произвеждат по специална технология, с дебелини 6мм,12мм и 20мм. Предлагат се в размер 1635х3230мм в Natural, Soft и Lux повърхност.