Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Bologna Fiere,Cersaie 2021

Добавено от admin 30.09.2021 0 Comment(s) Новини,

 

Bologna Fiere, Cersaie 2021

За поредна година, се проведе, световното изложение в Болония, Cersaie 2021. 

Запознайте се с част от новите серий, продукти на световните лидери в производството на плочки. 

 Atlas Concorde, Habitat

Извитите линии на 3D Wave, взаимодействат със светлината, повишавайки комфорта на цялото пространство, възпроизвеждайки детайлите и несъвършенствата на естествения материал.
Порцелановите мивки на Atlas Concorde,Habitat, предлагат решение, което е координирано с подовете и стените на Boost Natural, съчетавайки елегантен вид с превъзходни технически качества.

Boost Natural е колекцията от порцеланови подови плочки и координирани съответни стенни плочки, разработена в сътрудничество с Matteo Brioni srl, която разширява селекцията от плочки на Atlas Concorde с гама от повърхности, вдъхновени от "чистата" земя.

#atlasconcorde #cersaie2021 #design #designinspiration #designprojects #archilovers #architecture #madeinital #дизайн #вдъхновение #проекти за проектиране #archilovers #architecture #madeinitaly

 

Imola Ceramica

Azuma UP хроматичната скала на най -продавания гранитогрес в Имола. За да разшири композиционните възможности на колекция, която е срещнала естетическите вкусове и дизайнерските изисквания на нашите основни заинтересовани страни.

#azumaup #imolaceramica #tilesfulloflife #imolainlove #imolalovers #tilesareboring #enjoyyourlife #itileyou #cci #strongerthenever #iloveitaly #comunicareunisce #newcollection​ #opentoevolut

The Room 
Първото от петте нови предложения е Onyx Aqua Blue Gold.

Ониксовият мрамор е изграден от седиментен варовик, оцветен от изворна вода и инфилтрация. От азиатски произход, това е минерал, който се откроява със своя лъскав ефект на прозрачност върху повърхността: характеристика, която го прави изключително бърз и особено подходящ за обекти от интериорния дизайн със силен намек за изключителност.

VIBES OF GRATITUDE

„Дълбок“ камък, което ни позволява да се върнем, за да се насладим напълно на нашите интереси и страсти.