Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

The courage to go beyond

Добавено от admin 28.11.2020 0 Comment(s) Новини,

Look into our eyes and we will tell you who we are

Progress Profiles

www.progressprofiles.com

 

"Смелостта да излезеш отвъд" с това мото, Progress Profiles разработват повече от 32 години профили за стени, подове, стълби, профили мембрани за тераси и дренажни системи, криви и огъващи се профили, профили за ламинат, паркет и мокет. 

 

Изследвания, експерименти и иновации:

Progress Profiles може да се справи с нови предизвикателства с ентусиазъм, да проучи нови идеи за развитие и да изгради нови вълнуващи синергии. Progress Profiles гледа отвъд познатия хоризонт с далновидност и проницателност. Progress Profiles е в перфектна хармония с пазара и е в състояние да предвиди развиващите се тенденции и да задоволи най-развитите нужди. Клиентите, техните нужди, приоритети и мечти са единствената цели и точка на фокус. В резултат на това фирмата разработва на повече от 32 години световен успех. През поколенията семейната фирма се превърна в глобално предприятие с постоянно нарастващ оборот.

Максималното качество е неразделна част от всички процеси на проектиране и производство в Progress Profiles. В съответствие със система за управление, сертифицирана по ISO 9001: 2015, се прилага постоянен контрол на качеството на готовите продукти, използват се само висококачествени материали и се спазват изцяло изискванията на REACH и GREENTOP. Всеки един от продуктите е произведен в Италия, демонстрирайки как италианските таланти преминават националните граници, за да популяризират нова култура на върхови постижения и нов начин на живот.

ISO 9001: 2015 - UNI EN ISO 9001: 2015