Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Margaroli дизанерски лири за баня

Добавено от admin 31.10.2020 0 Comment(s) Новини,

Основана от Егидио Маргароли през 1949 г., днешната компания Маргароли е модерно индустриално предприятие, създадено с използване на интегрирани производствени процеси, пълен контрол на произвежданите продукти и осведоменост за околната среда. Производството, започнало с обработката на месингови и медни плочи, през годините се е разширило до специалността на производството на изделия от месингови тръби, използвани в производството на санитарни и водопроводни арматури, тази практика ни позволи да бъдем един от водещи компании в Италия.

Компанията предлага производство в големи количества, както и отчитане на специфични изисквания на клиента. Производството в големи количества обаче не влияе на високото качество на продукта и услугата. Наскоро компанията получи сертификат 100% MADE IN ITALY (регистрация № 439.070.V), издаден от Института за защита на италианските производители; в допълнение към международните продуктови сертификати и UNI EN ISO 9001 сертификати за управление на качеството, които компанията притежава повече от десет години.

Маргароли се осигури като една от водещите компании в Италия. Успява да се присъедини към високотехнологични автоматизирани машини с ръчно изработената работа на квалифициран и опитен персонал.Производствените процеси на висококачествени релси с отопление с кърпи, радиатори и аксесоари за баня започват с внимателен избор на материали, които да се използват в производствения цикъл. Суровините, полуфабрикатите и крайните продукти подлежат на прецизен визуален и размерен контрол по време на всички производствени етапи. В края на производствения процес всички отопляеми релси за кърпи и радиатори се проверяват на 100% старателно с внимателно тестване, включително тестове за налягане, температура и херметичност. Качеството на изработката, естетическата простота и разнообразието от цветове и разновидности на довършителните работи позволяват на отопляемите релси за кърпи и радиаторите да се съчетаят перфектно с всеки интериорен декор.

Лидер в производството на перила за отопление на хавлии в жилищния сектор, както и в гостоприемството.

Благодарение на организационната структура и опита в областта на обзавеждането на бани, компанията се превърна в международна отправна точка в предоставянето на индивидуални решения за частни и обществени пространства, както и като пример за гостоприемството. Чрез постоянен контакт с клиента може да се гарантира, че винаги се идентифицират правилните решения за проекта, който сам по себе си може да се характеризира с високото си качество, голяма адаптивност и внимание към всеки детайл.