Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

D_Project е керамично неустоимо предложение

Добавено от admin 13.06.2020 0 Comment(s) Новини,

 

 

Search Results

Web resultsGambini - Tile

Search Results

Web results

Gambini.com 
 
D_Project е новото керамично предложение, състоящо се от 4 хармонизирани серии.
38-те плътни цвята на D2P, вдъхновяват създаването на порцеланови каменни плочки, които припомнят външния вид на терацо (terrazzo) и ръчно изработен бетонен ефект (hand-worked concrete effect), както и декорации в класически циментови плочки, ревизирани в модерна нотка.

Пространството се изпълва с форма и цвят, създавайки множество дизайнерски решения в уникален, иновативен стилистичен микс.


D2P

DOUBLE-FIRED WHITE BODY

Двойно препечана white-body плочка

Стенни плочки с двойно препичане, с изключително широка цветова гама: 38 плътни цвята във формат 20 × 50,2 см, 11 от които се предлагат и в размер 10 × 50,2 см.

Класическите нюанси и силните цветове се съчетават в модерна палитра, идеална за монохромни стени и безкрайни комбинации.

 

D_LASH

PORCELAIN STONEWARE

Динамична колекция, която обзавежда пространства с външен вид, напомнящ италианската и средиземноморската традиция на терацо (terrazzo). Смесването и съчетаването на D2P нюанси придава на стаите силни, модерни цветови схеми.

Погледът на съвременна, смела личност.

Създайте вашата собствена колекция. 

 

D_ELEMENTS

PORCELAIN STONEWARE COLOR BODY

D_Elements е задължителната порцеланова керамика за всяка модерна и привлекателна среда. Градски, ръчно изработен бетон, вдъхновен от най-готините цветове на D2P.

Комбинацията с D_20 и D_Lash също е поразителна, изглеждаща обикновено, но вибрираща с енергия.

 

D_20

PORCELAIN STONEWARE

D_20 е ректифициран гранитогрес  20 × 20 в шест различни варианта, три с бяла основа и три слонова кост, за да завършите гамата от D_Project. Украсата припомня традиционните ръчно изработени плочки, създадени в Италия в края на 19 век за подове и стени.С D_20 се смесват класическите флорални мотиви и геометрични шарки за предизвикващ винтидж градски ефект.