Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Stone in 3D, c'est chic!

Добавено от admin 30.05.2020 0 Comment(s) Новини,

Камъка е сред най-популярните материали при архитекти и интериорни дизайнери, благодарение на своята чиста, проста елегантност.

 

Rondine Ceramica 

www.ceramicarondine.it

 

Lyon 

Свободно вдъхновена от френски камък, новата колекция на Lyon внася съвременен обрат на суровината, като я подобрява с високотехнологичното изпълнение на порцелановите каменни изделия.Колекция, която се чувства толкова добре, колкото изглежда, предизвиква инстинктивно желание да протегне ръка и да докосне материалната примамка на повърхността. Предлагайки изискано решение за стените на хола, стилна декорация за банята, шикозен щрих за персонализиране на настройките на договора, колекцията от Lyon се фокусира върху 3D мотиви, които трябва да бъдат на челно място в дизайнерските тенденции за 2020 г. Компактните, еднообразни стенни покрития оставят място за оживени, динамични повърхности. Иновациите и технологиите придават на каменните изделия суровата примамливост на френския камък, като възпроизвеждат вярно и повишават изразителния му капацитет: дебелината на плочките, която варира от 7 до 11 мм, създава неочаквано взаимодействие на цвета и оригинални триизмерни ефекти. Lyon носи съвременен обрат на френския камък, с 15x61 размери, способни да ободрят стените с поразително интензивни повърхностни ефекти, които могат да се адаптират към всякакъв вид употреба: за оформяне на стени с невероятно визуално въздействие, за подобряване и подчертаване на определени зони в обстановка, или за големи стени, като се има предвид колко лесно е да се полага дори на открито. Елегантната, неутрална привлекателност на камъка се подсилва от взаимодействието на текстури и нюанси - от пясък до скалата на тъмните сиви частици - които създават съчетание от твърди частици и празнини, светлина и сянка, с триизмерни триизмерни ефекти!

Новата серия е допълнена и със специални части от вътрешния и външния ъгъл (20x10x15), които гарантират перфектна непрекъснатост между вътрешни и външни стени, като се предлага широк спектър от ефекти и комбинации.

 

Volcano 3D 

Големият успех на колекцията Volcano, която има конкретен ефект, толкова много вдъхнови нашето творчество, че решихме да предложим тази линия в триизмерна дебелина. Затова създадохме нова 3D серия, способна да обогати вашите пространства с модерен и елегантен дизайн. Размерът 15 x 61, чиято дебелина варира от 7 до 11 мм, се предлага в 5 цвята. Благодарение на цвета и дебелината си, Volcano 3D ще бъде идеалното решение за постигане на вашите проекти. 

 

 

Geotiles 

www.geotiles.com

Серия Aspen с изключителен стил на облицовъчната плочка .