Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies) за да съхранява вашите настройки, които бихте направили по време на вашето посещение.

Flaminia Lighting - Марката дебютира в Euroluce с новите си предложения за осветление

Добавено от admin 23.05.2020 0 Comment(s) Новини,

Flaminia Ceramic: Sanitary Design Made in Italy

Марката дебютира в Euroluce с новите си предложения за осветление Flaminia Lighting.

За първи път Flaminia участва в събитие, посветено на осветлението и официално стартира своето Flaminia Lighting (ново подразделение). Керамиката със своето очарование и универсалност е създадена, за да даде живот на колекция от осветителни тела, перфектно комбинирани със санитарна керамика по форма и цвят. Използвайки иновативно използване на този традиционен материал, дизайнерите на Flaminia създадоха изключително атрактивни продукти, характеризиращи се с богат избор на цветове, който винаги е бил една от важните характеристики на подхода на Flaminia към интериорния дизайн.

На търговския панаир Euroluce, изключително предизвикателно изложбено пространство се помещават новите осветителни тела от Flaminia Lighting. Околната среда, характеризираща се с тъмносиньо-зелените нюанси, използвани за разграничаване на комуникацията на тази дивизия, са проектирани от Джулио Капелини (Giulio Cappellini), за да предложи на посетителите интензивно, потапящо изживяване.

Земното усещане на керамиката придава на обемите вечна красота, лампите се превръщат в архитектурни елементи със силен стилистичен компонент. Чистотата на бялото, металната дълбочина на графита искри в отраженията им и лъскавите облицовки, тактилното качество на матовите повърхности открива нео-ретро очарование в млечните оттенъци, докато разкрива бляскавата си душа в оцветяването на злато и платина. Ритъмът на това емоционално изживяване се определя от емблематичните форми на Make-Up, проекта, оформен от Паола Навоне (Paola Navone), чистите и излъскани форми на Saltodacqua, самостоящата и монтирана на тавана лампа, проектирана от Хсиан - Хен Хсиао (Hsiang-Heng Hsiao) черпи вдъхновение от древни източни култури, както и от осветителните тела, съставляващи колекцията Lux, родена от творчеството на Патрик Норгует (Patrick Norguet), която има предвид атмосферата на индустриалните градове от началото на 20 век.

 

Make-Up проекта, оформен от Паола Навоне (Paola Navone)

 

Saltodacqua,проектирана от Хсиан - Хен Хсиао (Hsiang-Heng Hsiao) 

 

Lux, родена от творчеството на Патрик Норгует (Patrick Norguet)