Имаме удоволствието да Ви представим, нов свят от изтънченост, дизайн и нововъведения в производството на кашпи и саксси. 

Работим с италиански висококачествени производители на неустоими цени. 


Свят от налични комбинации!

Артикулите от серия Schio взаимодействат помежду си по много естествен начин, което ви позволява да създавате уникални градски зелени площи. Никога не е било по-лесно да се определят пространства, големи или малки, на закрито или на открито, и полученото естетическо въздействие не остава незабелязано.

Чистите повърхности и съществените линии правят възможно организирането на пространството и обзавеждането в балансиран, минималистичен стил. Линията Essential помага за създаването на подредена среда чрез вмъкване на един или повече елементи, като същевременно поддържа единен стил, способен да подобри цялото очарование на зеленото.

 

МОДУЛНОСТ

Опростеността на линиите позволява безкрайни композиционни възможности. Възможността за смесване на саксии и кашпи благоприятства създаването на нови ъгли и лични и приветливи пространства. Различните цветове и височини придават движение и обогатяват празните стени или голите ъгли. Перфектната комбинация не следва точни правила, а разчита на креативност и личен вкус. 

ВОДЕН ИНДИКАТОР 

Индикаторът за ниво позволява проверка на нивото на водата във водния резервоар.

Устройство за монтиране на скрити въртящи се колела.

  


САМОНАПОЯВАНЕ

Самонапояването се състои от резервна вода на дъното на саксията, която пренася влагата нагоре в почвата, когато тя изсъхне. Тя ви позволява да се погрижите за нуждите на вашите растения, без да се налага да ги поливате твърде често (в зависимост от вида на растението и температурата на околната среда), така че самото растение да може да черпи от съдържанието на резервоара, когато има нужда от него. Дренажният отвор изпуска излишната вода.


Водният резерв позволява да подхранвате вашите растения без необходимост от често поливане.